Kahve falında büyük erik görmek

Kahve falında büyük erik görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük erik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırın.

Kahve falında büyük erik görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, anne babanın birbirine düşeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı büyük erik yemek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil erik görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük erik yemek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kırmızı erik görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük erik toplamak kötü bir duruma düşürüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı büyük erik görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mürdüm erik görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top