Kahve falında büyük bir şelale görmek

Kahve falında büyük bir şelale görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir şelale gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Kahve falında büyük bir şelale görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında büyük şelale görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük şelale görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük şelaleler görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şelale altında ıslanmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş şelale görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak şelale görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, ruhani önderlik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek eğitim konusunda bir adım atılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top