Kahve falında büyük balık öldürmek

Kahve falında büyük balık öldürmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, aileyle iş yapmayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük balık öldürmek gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilmek veya hayallerinizi gerçekleştirebilmek için başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında büyük balık öldürmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına inanılır.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük büyük balıklar görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek sorunların günden güne artacağına, sevgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında büyük balığın küçük balığı yediğini görmek yıpranacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah büyük balık görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük sazan balığı görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde büyük balık görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top