Kahve falında burun akması görmek

Kahve falında burun akması görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında burun akması gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Kahve falında burun aktığını görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında burun akması görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bebek burun silmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Kahve falında burun pisliği görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki burun görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek zor durumlara düşüleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buruna piercing takmak sorunların hallolacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük burunlu bebek görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top