Kahve falında altın dökmek

Kahve falında altın dökmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, planların aksayacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına yorulur.

Kahve falında altın dökmek gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği ya da farklı kişilerle bir araya gelmeniz yeteneklerinizi veya bilginizi test etmenizi, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında altın dökmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yola su dökmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sevilip sayılacağına alamet eder.

Kahve falında böbrek taşı dökmek bolluğun ve bereketin geleceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı dökmek yerinde saymayacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çayı dökmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak dökmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında çöpe yemek dökmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında salataya yağ dökmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top