Kahve falında buğday alıp satmak

Kahve falında buğday alıp satmak yarasını saracağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, hayırlı ve güzel olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında buğday alıp satmak gördüyseniz:

  • Alacağınız kötü bir haber moralinizi bozabilir.

Kahve falında buğday alıp satmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday satmak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında alıp satmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında arsa alıp satmak yeni iş kapılarının açılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine yorulur.

Kahve falında altın alıp satmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında araba alıp satmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev alıp satmak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında filizlenmiş buğday görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top