Kahve falında altın çakmak

Kahve falında altın çakmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında altın çakmak gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Kahve falında altın çakmak görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında altın çakmak kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında hediye çakmak almak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında nal çakmak ana baba sözü dinlemeye, büyüleyeceğine işarettir.

Kahve falında gümüş çakmak görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet eder.

Kahve falında zippo çakmak görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çakmakla oynamak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top