Kahve falında bozuk makas görmek

Kahve falında bozuk makas görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, kazancının düşeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk makas gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Kahve falında bozuk makas görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, günden güne kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası vermek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden makas almak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makasla saldırmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe makası görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı makas görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü makas görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında makasla kaş kesmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top