Kahve falında boynuz kırmak

Kahve falında boynuz kırmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sonuçtan memnun kalacağına, geçim derdi çekeceğine, ele güne muhtaç olacağına delalet eder.

Kahve falında boynuz kırmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle biraraya gelmeniz aradığınız sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret eder.

Kahve falında boynuz kırmak sevilen birinin geleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında koçun boynuzunu kırmak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geyik boynuzu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında inek boynuzlaması görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında inek boynuz görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top