Kahve falında boyalı dudak görmek

Kahve falında boyalı dudak görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalettir.

Kahve falında boyalı dudak gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Kahve falında boyalı dudak görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında dudak boyası görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında dudaklarını kırmızı görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında morarmış dudak görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dudaklarından öpülmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında dudakta uçuk görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında dudağa silikon yaptırmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top