Kahve falında bornoz aldığını görmek

Kahve falında bornoz aldığını görmek gözyaşlarının dineceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalettir.

Kahve falında bornoz aldığını gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz hayatınıza katkısı dokunabilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bornoz aldığını görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli bornoz görmek eşi ile arasının açılacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında banyo bornoz görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bornozla dolaştığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işarettir.

Kahve falında mavi bebek bornozu görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında sarı bornoz giymek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında mavi bornoz giymek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havlu ve bornoz görmek patron koltuğuna geçeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top