Kahve falında boncuk dikmek

Kahve falında boncuk dikmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, itibar kazanacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, maddi açıdan ferahlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında boncuk dikmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında boncuk dikmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk işi yapmak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz boncuk toplamak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deve boncuğu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında boncuk küpe görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işarettir.

Kahve falında ölüden nazar boncuğu almak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında boncuklu kolye görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top