Kahve falında bokuyla oynamak

Kahve falında bokuyla oynamak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bokuyla oynamak gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında bokuyla oynamak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında kendi bokuyla oynamak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bokla oynamak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda oynamak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gülmek oynamak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle kumar oynamak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle karşılıklı oynamak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında iyi top oynamak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top