Kahve falında boğaz ameliyatı olmak

Kahve falında boğaz ameliyatı olmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Sosyal olmaya özen gösterin.

Kahve falında boğazdan ameliyat olmak yolculuğa, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz ameliyatı olmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında boğazdan ameliyat olduğunu görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında boğazında yara görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazından et çıkarmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazında altın zincir görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında birini boğazını kesmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top