Kahve falında böcekli deniz görmek

Kahve falında böcekli deniz görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, amacına ulaşabileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yerinde saymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böcekli deniz gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında denizin içinde böcek görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında deniz böcekleri görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında deniz böceği görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında böcekli deniz görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde böcek görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına inanılır.

Kahve falında böcek toplamak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş böcek görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilaçla böcek öldürmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, dinde tartışmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top