Kahve falında böcek tarafından ısırılmak

Kahve falında böcek tarafından ısırılmak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ses getireceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, iyi zamanlar geçireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böcek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Kahve falında böcek tarafından ısırıldığını görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında uçan böcek tarafından ısırılmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böcekler tarafından ısırılmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında böcek tarafından ısırılmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında böcek ısırması görmek önünü açacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında böcek ısırmasını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böceğin ısırmasını görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top