Kahve falında birşey yerken boğulmak

Kahve falında birşey yerken boğulmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birşey yerken boğulmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında birşey yerken boğulmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında yemek yerken boğulmak yeni bir eve taşınacağına, kazancının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında derede boğulan birini kurtarmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında boklu suya girmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek boku görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalettir.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına inanılır.

Kahve falında başkasını boğulurken görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin boğulduğunu görmek işinde terfi edeceğine, çirkin amellere yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top