Kahve falında saç saklamak

Kahve falında saç saklamak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, ayrıcalık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç saklamak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında saç saklamak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalettir.

Kahve falında anneden birşey saklamak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir eşya saklamak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında birinden bir şey saklamak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik saklamak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt saklamak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, evindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında eşya saklamak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında telefonu saklamak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top