Kahve falında alnında öpülmek

Kahve falında alnında öpülmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alnında öpülmek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dondurma almaya gitmek özgüveninin artacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında birinden para alıp vermek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında alnında yazı görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında cüzdan almayı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hastalanacağına yorulur.

Kahve falında ev almayı düşünmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında almanya gitmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top