Kahve falında birisine kan vermek

Kahve falında birisine kan vermek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına delalettir.

Kahve falında birisine kan vermek gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında musluktan akan kan görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, konfor içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ellerini kanla yıkamak daha iyi yerlere geleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini kan içinde görmek canın derdine düşeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına delalettir.

Kahve falında kan dut yemek moral bozukluğu yaşanacağına, iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kan almak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kan vermek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, pek çok olumlu gelişmelere delalet eder.

Kahve falında birinde kan görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan havuzu görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top