Kahve falında birinde kan görmek

Kahve falında birinde kan görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında birinde kan gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında kan adet görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarlarda kan görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, asil kimselerden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden kan damlamak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında kan görmek evdeki nimetin çoğalacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kan aktığını görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinden kan geldiğini görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde kan görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde kan görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kötü duygularından arınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top