Kahve falında ayna bulmak

Kahve falında ayna bulmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, sözlerinden çıkmayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna bulmak gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ayna bulmak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayna bulduğunu görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırık ayna görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına inanılır.

Kahve falında birinin ayna kırdığını görmek kazançlı bir işe girileceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında aynalı sandık görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top