Kahve falında birinin ünlü olduğunu görmek

Kahve falında birinin ünlü olduğunu görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ünlü olduğunu gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında ünlü biriyle komşu olmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir şarkıcıyla konuşmak bazı adımlar atacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birinden şarkı dinlemek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü birinden iş istemek başarılarının çoğalacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun ünlüyü görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü birine sarılmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atatürk ün mezarını görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, üzüntü yaşamaya yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top