Kahve falında atatürk ün mezarını görmek

Kahve falında atatürk ün mezarını görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürk ün mezarını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Kahve falında atatürk ün mezarını görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, zor bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin mezarını görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında eğersiz ata binmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ata binmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine tabir olunur.

Kahve falında memur olarak atanmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında ata sarıldığını görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, hayıflanacağına delalettir.

Kahve falında güvercini takla atarken görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında atatürkle öpüşmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top