Kahve falında birinin size kızdığını görmek

Kahve falında birinin size kızdığını görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, gelirinden yana memnun olacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin size kızdığını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Kahve falında babanızın size kızdığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin size kızdığını görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birinin size terlik hediye ettiğini görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinizin sizi terk ettiğini görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin size silah çektiğini görmek iyi hissedileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin size büyü yaptığını görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına inanılır.

Kahve falında birinin size yüzük taktığını görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sizi yaladığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top