Kahve falında birinin sırtında olmak

Kahve falında birinin sırtında olmak o işin tüm risklerini göze alacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Kahve falında birinin sırtında olmak gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında sırt üstü yere düşmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sırttan silahla vurulmak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sırt üstü uçmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında dikiş görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtta akrep görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtından kurşun yemek ağız tadının bozulmayacağına, yeni yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında sırt sırta vermek birikiminin artacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top