Kahve falında sırt sırta vermek

Kahve falında sırt sırta vermek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sırt sırta vermek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya ya da harekete geçirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sırtında un taşımak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından kıl koparmak başarıların devamlı olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında arı görmek işlerinin zarara uğrayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi sırtında yara görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, umutsuzluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında birini sırtından bıçaklamak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı sırtında görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top