Kahve falında birinin sele kapıldığını görmek

Kahve falında birinin sele kapıldığını görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, sorunların atlatılacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, gönül gözünün açılacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sele kapıldığını gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Kahve falında evinin sele kapıldığını görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak önemli kararlar alınacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sele kapılmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla sele kapılmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının sele kapıldığını görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sele kapıldığını görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sele kapıldığını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top