Kahve falında birinin sakal bıraktığını görmek

Kahve falında birinin sakal bıraktığını görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, eline büyük paralar geçeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sakal bıraktığını gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Kahve falında top sakallı birini görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sakalı ağarmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün sakalını görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalettir.

Kahve falında sakalımın çıktığını görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek sakal görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini sakal görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızda sakal görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kısa sakal görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top