Kahve falında birini sakal görmek

Kahve falında birini sakal görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini sakal gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni şeyler keşfedebilir veya yaratıcılığınızı kullanarak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında sakal yakmak aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal kesmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sık sakal görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sakalını tıraş etmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalımın çıktığını görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakal kadın görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronu sakal görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, hayatına bakacağına yorulur.

Kahve falında sakalı beyazlamak zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top