Kahve falında birinin saçlarını siyah görmek

Kahve falında birinin saçlarını siyah görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kazancının azalmayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin saçlarını siyah gördüyseniz:

  • Manevra kabiliyetinizi hızla kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında saçta siyah bit görmek parasal durumun düzeltileceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı saçı siyah görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalet eder.

Kahve falında saçını siyah ve uzun görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını uzun ve siyah görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında sarı saçı siyaha boyatmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçların siyaha boyandığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, işlerinin bu sayede açılacağına delalettir.

Kahve falında siyah saçlı adam görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, hep dinç ve genç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını siyah görmek rızkının da çoğalacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top