Kahve falında birinin küpe verdiğini görmek

Kahve falında birinin küpe verdiğini görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, geçiminin zorlaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin küpe verdiğini gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Kahve falında birinin küpe verdiğini görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küpe verdiğini görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kömür verdiğini görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına para verdiğini görmek kazancın artacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin su verdiğini görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birine kalem verdiğini görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kilo verdiğini görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali verdiğini görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top