Kahve falında birinin kilo verdiğini görmek

Kahve falında birinin kilo verdiğini görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, insanları kıracağına, üzeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kilo verdiğini gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Kahve falında birinin kilo verdiğini görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kilo verdiğini görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, malının ve parasının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kilo almış erkek görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kilo aldığını görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine işaret eder.

Kahve falında kilolu birini zayıf görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kilo aldığını görmek yakın akrabadan gelecek habere, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı kilolu görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top