Kahve falında birinin kedi doğurduğunu görmek

Kahve falında birinin kedi doğurduğunu görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayatın düzene gireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kedi doğurduğunu gördüyseniz:

  • Biraz önce olumlu görünen bir durum birkaç saat içinde olumsuz bir hal alabilir.

Kahve falında kedinin doğurması görmek acılarını dindireceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi doğurtmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi doğururken görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi doğurmak karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusu doğurmak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, ticaretin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi doğurduğunu görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına delalet eder.

Kahve falında kedi doğururken görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kedi doğurduğunu görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top