Kahve falında birinin iftira attığını görmek

Kahve falında birinin iftira attığını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin iftira attığını gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplayabilecek zamanınız olacak.

Kahve falında arkadaşının iftira attığını görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sana iftira attığını görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin iftira attığını görmek hayal kırıklığına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet eder.

Kahve falında iftira uğramak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birine iftira atmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin iftiraya uğradığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sevinçli haberlere rivayet eder.

Kahve falında başkasına iftira atmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birine iftira atıldığını görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top