Kahve falında birinin evinde kedi görmek

Kahve falında birinin evinde kedi görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ferahlığa çıkılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin evinde kedi gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında evin bahçesinde kedi görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde bir sürü kedi görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde siyah kedi görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalettir.

Kahve falında evinde kedi köpek görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi kovalamak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde çok kedi görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine alamet eder.

Kahve falında birinin evinde kedi görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top