Kahve falında balığın dişini görmek

Kahve falında balığın dişini görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, mevki kazanacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında balığın dişini gördüyseniz:

  • Beklenmedik olayların ya da istenmeyen değişikliklerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında balığın dişini görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek balığının dişini görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında balık dişi görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında dişi olan balık görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişimin düştüğünü görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın dişini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dişini söktüğünü görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında dişinin şişmesini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top