Kahve falında birinin çay verdiğini görmek

Kahve falında birinin çay verdiğini görmek elinin bolluk göreceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin çay verdiğini gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Kahve falında birinin çay verdiğini görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay verdiğini görmek gelişeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde yemek verdiğini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında zeytinyağı verdiğini görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvana su verdiğini görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınının para verdiğini görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronun para verdiğini görmek dişe diş savaşacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine çiçek verdiğini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top