Kahve falında birinin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında birinin burnunun kanadığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında birinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun çok kanadığını görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunun kanadığını görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin burnunun kanadığını görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun kanadığını görmek kalabalık günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top