Kahve falında birinin boynuna binmek

Kahve falında birinin boynuna binmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin boynuna binmek gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında birinin boynuna binmek zorluğa düşeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin boynunu öpmek akrabayla araya mesafe konulacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, mahsullerin fazlalaşacağına delalettir.

Kahve falında boynundan iğne vurulmak stresten uzaklaşılacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında küçük boylu adam görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, kalbini kıracağına tabir olunur.

Kahve falında boyumun uzadığını görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında başka birini uzun boylu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top