Kahve falında birinin boka bastığını görmek

Kahve falında birinin boka bastığını görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yeni işlerin geleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boka bastığını gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında birinin boka bastığını görmek eşlerinin kapanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boka bastığını görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi fare bastığını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evini sel bastığını görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında şehri su bastığını görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında evin içini su bastığını görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında evini fare bastığını görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evini su bastığını görmek sevap işlemek için uğraşacağına, işin düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top