Kahve falında birinin bebek verdiğini görmek

Kahve falında birinin bebek verdiğini görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, başka alanlara yöneleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bebek verdiğini gördüyseniz:

  • Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var.

Kahve falında bebeğe süt verdiğini görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kendisi için mal mülk alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeğe süt verdiğini görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bebek verdiğini görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, gelirinden yana memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe su verdiğini görmek tüm özlemini gidereceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina verdiğini görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında para alıp verdiğini görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin tavuk verdiğini görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında birine bozuk para verdiğini görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top