Kahve falında akvaryumda yüzen balık görmek

Kahve falında akvaryumda yüzen balık görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kazancının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akvaryumda yüzen balık gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Kahve falında akvaryumda yüzen balık görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryuma balık koymak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında akvaryumdaki balıkların öldüğünü görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalettir.

Kahve falında akvaryum balığının öldüğünü görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında küçük akvaryum balığı görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında akvaryumdan kaçan balık görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında akvaryum içinde büyük balık görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işarettir.

Kahve falında akvaryum içinde balıklar görmek planlarının gerçekleşeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top