Kahve falında birinin balık verdiğini görmek

Kahve falında birinin balık verdiğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, yaşananları unutturacağına alamet eder.

Kahve falında birinin balık verdiğini gördüyseniz:

  • Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.

Kahve falında balıklara yem verdiğini görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığa yem verdiğini görmek her şeyin sarpa saracağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin balık verdiğini görmek sırtının yere gelmeyeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının balık verdiğini görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kötü gününü de paylaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin bana altın verdiğini görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında birinin sana elbise verdiğini görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kopya verdiğini görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin verdiği suyu içmek bunalıma gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top