Kahve falında birinin alnında yara görmek

Kahve falında birinin alnında yara görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin alnında yara gördüyseniz:

  • Ailenizi etkileyen bazı olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında alnında yara görmek zor zamanlar geçirileceğine, kafa dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin alnında yara görmek hasta olanın da iyileşeceğine, kurtuluşu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alnından yaralanmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında azrailin canını almaya geldiğini görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına yorulur.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, türlü musibetlere uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında alnından vurulduğunu görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alman kurdu görmek aksine daha da zorlaştıracağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp cuma namazı kılmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top