Kahve falında birini sürekli görmek

Kahve falında birini sürekli görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kalp kırıklığı olacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini sürekli gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında sürekli eski eşi görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli eski sevgili görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Kahve falında sürekli ölmüş anneyi görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı kişiyi görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli araba görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine yorulur.

Kahve falında sürekli birini aramak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında birini sürekli görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında sürekli kavga etmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top