Kahve falında sakal kadın görmek

Kahve falında sakal kadın görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında sakal kadın gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Kahve falında sakalı çıkmış kadın görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadını sakallı görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın sakal görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal kadın görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine inanılır.

Kahve falında başka bir kadını sakal görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top