Kahve falında birini nişanlanıyor görmek

Kahve falında birini nişanlanıyor görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sorunlarının artacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini nişanlanıyor gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bir takım şeylerle her zaman ilgilenmelisiniz.

Kahve falında nişanlısının öldüğünü görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan bozduğunu görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanlıdan hediye almak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında nişanlanıp evlenmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz nişanlık giymek ticarette şansının düşeceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan bohçası hazırlamak işte başarılı adımlar atılacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlının aldattığını görmek yüzünde güller açacağına, ağız tadının bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top