Kahve falında birini kurşunlamak

Kahve falında birini kurşunlamak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yazgısının güzelleşeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kurşunlamak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında adam kurşunlamak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birini kurşunlamak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi kurşunlamak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top