Kahve falında birini kovaladığını görmek

Kahve falında birini kovaladığını görmek diplomalarının artacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalettir.

Kahve falında birini kovaladığını gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Kahve falında arının kovaladığını görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini kovalamak gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kedi kovalamak eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kovaladığını görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında kaplanın kovaladığını görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ticaret ehli kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kaçanı kovalamak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, gönlünce harcama yapmasına işarettir.

Kahve falında fil kovaladığını görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun kovalamak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, işinden ve parasından olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top